Onze Praktijk: Balans en Welzijn

Wij geven persoonlijke consulten, waarbij iemand in onze praktijk aan huis komt. Tijdens deze gesprekken testen we onder andere op een speciale manier welke energetische remedies toegepast dienen te worden, hoe lang en in welke dosering.

Wat kunnen jullie voor mij doen?

In onze praktijk "Balans en Welzijn" in Gouda begeleiden/coachen we al meer dan 10 jaar Indigokinderen van alle leeftijden uit het hele land (soms zelfs uit België) om op een zo goed mogelijke manier om te gaan met hun mogelijkheden (en hun omgeving!).
Het gaat er daarbij om dat het Indigokind of het Kristalkind zich goed kan ontwikkelen en opgroeien tot een gelukkig en zelfstandig functionerend wezen. We beginnen altijd met een intake-consult. Door middel van onder andere een diepgaand gesprek (eventueel aangevuld met aura en chakra reading) zijn we in staat om heel snel tot de kern van de problematiek door te dringen. U wordt uiteraard uitvoerig op de hoogte gesteld van al onze bevindingen en u kunt alle vragen stellen die u wilt. Desgewenst kunnen er afspraken gemaakt worden voor vervolg-sessies.

Wat zijn de kosten?

- Een intake-consult duurt anderhalf uur en kost € 75,- (ter plaatse contant te betalen).
- Vervolg-sessies (coaching) kosten  € 65,-. en vinden in de regel eenmaal per zes weken plaats. In veel gevallen worden, om sneller tot het gewenste resultaat te komen, ook specifieke middelen uit de natuurgeneeskunde (zoals homeopatie, bloesemremedies en andere energetische remedies) aangeraden. De kosten van deze middelen varieren van ongeveer € 8,- tot € 20,-. Vanwege de grote gevoeligheid van Indigokinderen en Kristalkinderen, zijn deze middelen bij uitstek voor hun geschikt en zijn de resultaten vaak ronduit verbluffend.

N.B. Tot op heden zijn er geen verzekeringen bij ons bekend die deze kosten (geheel of gedeeltelijk) vergoeden!
 

Praktische gegevens

Wij houden praktijk aan huis en het adres is:
Als u wilt dat wij u helpen bij het oplossen van de problemen van uw kind,
of
als u (als volwassen Indigokind) hulp wilt bij het oplossen van problemen waar u in uw leven tegenaan loopt
of
als u begeleiding wilt bij het vinden van het doel in uw leven en het ontwikkelen van uw gaven
dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een intakegesprek via telefoonnummer is 0182-546211 (liefst maandag t/m woensdag tussen 9.00 en 18.00 uur)

Wilt u weten of uw kind een Indigokind is, dan kunt u hier de test doen
Heeft u een andere vraag, dan kunt altijd terecht op het forum van deze website. U komt op dit forum door hier te klikken.